Op onze website www.hocras.nl vindt u bij Hocras proef't
in ons 'digitale' kookboek
vele recepten.

 
Hocras

Voorgerecht: Hertenham
Hertenham met perenchutney
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 41 & week 42.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Roodpootpatrijs
Roodpootpatrijs met pastinaakcrème en torentjes van schorseneren
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 41 & week 42.
Klik hier voor het recept.
Nagerecht: Appeldessert
Appeldessert met coulis van mango en passievrucht
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 41 & week 42.
Klik hier voor het recept.
Soep: Oosterse kokossoep
Oosterse kokossoep met gamba's
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 41 & week 42.
Klik hier voor het recept.
Voorgerecht: Zeeuwse platte oesters
Zeeuwse platte oesters in champagne-oestersaus
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 39 t/m week 42.
Klik hier voor het recept.
Voorgerecht: Torentje van krabsalade
Torentje van krabsalade met knolselderij mousseline
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 39 t/m week 42.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Inktvispasta
Inktvispasta met fasolari schelpen
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 39 t/m week 42.
Klik hier voor het recept.
Reageren
Hocras B.V. - Franse Kampweg 38, 1406 NW Bussum - (035) 69 79 777 - www.hocras.nl