Op onze website www.hocras.nl vindt u bij Hocras proef't
in ons 'digitale' kookboek
vele recepten.

 
Hocras


Hoofdgerecht: Deense hangcultuur
Deense hangcultuur mosselen met tomaat concassé
Dit gerecht is te proeven in week 19 en week 21.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Gebakken botfilet
Gebakken botfilet met spaghetti vongole
Dit gerecht is te proeven in week 19 en week 22.
Klik hier voor het recept.
Amuse: Gefrituurde ansjovis
Gefrituurde ansjovis met anitboise dip
Dit gerecht is te proeven in week 20 en week 21.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Rode mul salade
Salade rode mul met mozzarella
Dit gerecht is te proeven in week 19 en week 22.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Gebakken harderfilet
Gebakken harderfilet met geroosterde fregola
Dit gerecht is te proeven in week 19 en week 22.
Klik hier voor het recept.
Tapas: Tapas & Pinchos
Tapas & Pinchos
Dit gerecht is te proeven in week 20 en week 21.
Klik hier voor het recept.
Voorgerecht: Salade Hollandse garnalen
Salade Hollandse garnalen met geblancheerd Japans bessenwier
Dit gerecht is te proeven in week 20.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Gestoomde grietfilet
Gestoomde frietfilet met grove mosterdsaus
Dit gerecht is te proeven in week 20.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Gestoomde kabeljauwloins
Gestoomde kabeljausloins met bacalao kroketjes
Dit gerecht is te proeven in week 20.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Gebakken Noordzeetong
Gebakken Noordzeetong met steakhouse frites en mayonaise
Dit gerecht is te proeven in week 21 en week 22.
Klik hier voor het recept.
Voorgerecht: Broodje Indiase kippendijen
Broodje Indiase kippendijen met ingelegde komkommer en taugé
Dit gerecht is te proeven in week 21 en week 22.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Gegrilde Oosterse kalfsribeye
Gegrilde Oosterse kalfsribeye
Dit gerecht is te proeven in week 21 en week 22.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Japanse tonijn
Japanse tonijn op 3 manieren
Dit gerecht is te proeven in week 21 en week 22.
Klik hier voor het recept.
Nagerecht: Aziatische koek
Aziatische koek en peper dessert
Dit gerecht is te proeven in week 21 en week 22.
Klik hier voor het recept.
Reageren
Hocras B.V. - Franse Kampweg 38, 1406 NW Bussum - (035) 69 79 777 - www.hocras.nl