Op onze website www.hocras.nl vindt u bij Hocras proef't
in ons 'digitale' kookboek
vele recepten.

 
Hocras

Brunchgerecht: Coquilleschelp
Coquilleschelp gevuld met coquille, spinazie en rivierkreeftjes, gegratineerd met Hollandaisesaus
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Amuse: Zuurkoolsoepje
Zuurkoolsoepje met gerookte forel
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Amuse: Courgetterolletje
Courgetterolletje met blauwaderkaas
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Amuse: Wildbitterbal
Wildbitterbal van hert en chocola
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Amuse: Bonbon van kalfsvlees
Bonbon van kalfsvlees gevuld met tonijnsalade
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Amuse: Bruschetta hertenham
Bruschetta hertenham met olijventapenade
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Amuse: Buideltje filodeeg
Buideltje filodeeg met brie en ratatouille
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Amuse: Wrap ijsbergsalade
Wrap ijsbergsalade met carpaccio en avocado
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Amuse: Spiesje van ossenhaas
Spiesje van ossenhaas met yakitorisaus
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Voorgerecht: Bonbon gerookte zalm
Bonbon gerookte zalm met wakame en Japanse mayonaise
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Voorgerecht: Gemarineerde tonijn
Gemarineerde tonijn met avocado, wasabikroepoek en srirachamayonaise
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Voorgerecht: Halve kreeft
Halve kreeft met spinazie en Hollandaisesaus, gegratineerd met gruyère
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Voorgerecht: Gemarineerde rundercarpaccio
Gemarineerde rundercarpaccio met truffelmayonaise, uitgebakken spekjes en Black Bussummer
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Voorgerecht: Crème Brûlée
Crème brûlée van eendenlever en gekonfijte eendenbout
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Voorgerecht: Wildproeverij
Wildproeverij
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Soep: Romige kreeftensoep
Romige kreeftensoep met rivierkreeftjes
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Soep: Pompoen crèmesoep
Pompoen crèmesoep met vadouvan en kokos met mozzarella en basilicumolie
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Soep: Gebonden knolselderijsoep
Gebonden knolselderijsoep met watermeloen en gerookte eendenborst
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Soep: Heldere wildbouillon
Heldere wildbouillon met wildravioli, mini pomodori en lavas
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Gebakken kabeljauwloin
Gebakken kabeljauwloin met een beurre blanc van gamba's en een zalfje van aardappel
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Gebakken zalmfilet
Gebakken zalmfilet met een hazelnootkorst en fregola
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Tonijn met Spaanse peper
Tonijn met Spaanse peper geroosterde roseval aardappeltjes en een saus van kappertjes
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Kalfsbiefstuk & kalfssucade
Kalfsbiefstuk & kalfssucade met paddenstoelenduxelle, fricassee groenten en een rode wijnsaus
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Feuilleté ossenhaaspuntjes
Feuilleté ossenhaaspuntjes met groene asperges en een jus van sjalotjes en rode wijn
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Gemarineerde varkensrack
Gemarineerde varkensrack met geroosterde roseval aardappeltjes en een jus van chorizo
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Gebakken fazantenborst
Gebakken fazantenborst met zuurkool en champagnesaus
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Gebakken hertenbiefstuk en wildzwijnsucade
Gebakken hertenbiefstuk en wildzwijnsucade met een crème van pastinaak en een saus van laurier en appel
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Japanse suddereend
Japanse suddereend met paddenstoelen, vergeten groente en een saus van seven spices
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Vegetarische geitenkaas wellington
Vegetarische geitenkaas wellington met mini king boleten en een pesto van romanesco en cashewnoten
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Nagerecht: Warm chocoladetaartje
Warm chocoladetaartje met gemarineerde ananas en roomijs van witte chocolade
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Nagerecht: Tartelette
Tartelette met karamel-banaanroom gesuikerde pecannoten en vanillesaus
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Voorgerecht: Rouleau
Rouleau van gerookte zalm
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Runderstoof
Runderstoof met tournedos
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Stove en croûte
Stove en croûte
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Nagerecht: Petit Grand Dessert
Petit Grand Dessert
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 49 & week 52.
Klik hier voor het recept.
Reageren
Hocras B.V. - Franse Kampweg 38, 1406 NW Bussum - (035) 69 79 777 - www.hocras.nl