Op onze website www.hocras.nl vindt u bij Hocras proef't
in ons 'digitale' kookboek
vele recepten.

 
Hocras


Voorgerecht: Zoete uienbouillon
Zoete uienbouillon met kwarteleitjes en little gem
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 32, week 33 en week 34.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Moules Française
Moules Française
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 32, week 33 en week 34.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: Casserole poussin Provençale
Casserole poussin Provençale
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 32, week 33 en week 34.
Klik hier voor het recept.
Nagerecht: Koude meloensoep met munt
Koude meloensoep met munt
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 32, week 33 en week 34.
Klik hier voor het recept.
Reageren
Hocras B.V. - Franse Kampweg 38, 1406 NW Bussum - (035) 69 79 777 - www.hocras.nl