Lunch: pagnotella
Pagnotella in drie variaties
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 17 en
week 18 van maandag 24 april t/m zaterdag 6 mei.
Klik hier voor het recept.
Voorgerecht: pastasalade
Pastasalade (vegetarisch) met mozzarella en huisgemaakte pesto.
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 17 en
week 18 van maandag 24 april t/m zaterdag 6 mei.
Klik hier voor het recept.
Hoofdgerecht: asperges en coquilles
Met spek omwikkelde asperges en coquilles met krieltjes en antiboise.
Dit gerecht is wisselend te proeven in week 17 en week 18 van maandag 24 april t/m zaterdag 6 mei april. Klik hier voor het recept.

Op onze website www.hocras.nl vindt u bij Hocras proef't
in ons 'digitale' kookboek
vele recepten.

 
Hocras


Reageren
Hocras B.V. - Franse Kampweg 38, 1406 NW Bussum - (035) 69 79 777 - www.hocras.nl